Real Life Escape Game.

It‘s not a game! It‘s Real Life!

Guide 0 Събери отбор от приятели
Guide 1 Запази игра за желания ден и час
Guide 2 Доведи своите съотборници 15 минути преди началото
Guide 3 Отдай се на приключението и излез от реалността за 88 минути
Guide 4 Имаш една мисия и много потенциални улики
Guide 5 Мисли различно, за да се справиш с предизвика-телствата
Guide 6 Излез като победител

Endorphin games? Какво е това?

Игра, приключение, предизвикателство, изживяване, емоция и бягство от ежедневието в един паралелен свят на забавление за теб и твоите приятели. Идеи, събития и възприятия, които изненадват, шокират, забавляват, предизвикват смях, еуфория и остават в съзнанието за дълго време. С две думи - Endorphin games ви предлага набор от емоции, които отключват хормонът на щастието - ендорфин.

Какво представлява на практика Escape играта?

Форматът Real LIfe Escape Game пресъздава компютърните куест игри от типа “Escape The Room” в реална среда. Попадате в специфично чудато пространство, проектирано по уникален сюжет. Целта е да изпълните мисия за определено време и да излезете успешно навън. Играта ще предизвика вашата наблюдателност, логика, аналитичност, сръчност и отборен дух. Tова е едно приключение на живо. Филм, в който вие сте главните герои. Всяка стая има свой сценарий и история, в която събитията се случват последователно. Интериорът е нещо повече от филмов декор, защото играчите съвсем физически взаимодействат с предметите и пространството, в което се намират. Ще преодолявате загадки, ще откривате улики, ще задействате механични обекти и електронни механизми, ще мислите пространствено. Всеки разгадан пъзел отключва мистерията към следващия.

Ако си нов, и имаш още стотина
въпроса, можеш да прочетеш повече тук

Нашата игра BlueLab?

В свят, в който доброто и злото се преплитат до неузнаваемост, да бъдеш ОПАСНО ЛОШ понякога се оказва единственият начин да 'спечелиш играта' за страната на добрите.